Wij maken het verschil bij u in de tuin!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Het ontwerp krijgt vorm bij de tuinaanleg

Alleen een vijver aan laten leggen of de hele tuin op de schop? De professionele hoveniers bij Van der Gaag doen het allemaal. Of de klus nu groot of klein is. Schroom niet om met onze tuinexperts in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Aanleg van complete tuin

Wilt u een compleet nieuwe tuin? Dat kan. We zorgen voor beplanting en de aanleg van een gazon, eventueel gecombineerd met een mooie bestrating die bij uw wensen en het pand past. We leveren alles voor de tuin.


Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat we met de aanleg van een tuin starten, komen we eerst de ruimte bekijken en uw wensen bespreken. Als uw bestaande tuin leeggehaald wordt, zetten we een container neer die we na de werkzaamheden ook weer netjes afvoeren. Heeft u interesse in een tuin door Van der Gaag? Dan heeft u binnen 2 weken een vrijblijvende offerte in de bus. Binnen een week na akkoord kunnen we het materiaal bestellen en na 3 weken staan we in uw tuin om deze een make-over te geven.


Heeft u kinderen? Dan staat een kidsproof tuin waar ze zich niet kunnen bezeren of in het water kunnen vallen waarschijnlijk bovenaan het verlanglijstje. Wij denken uiteraard graag mee over de mogelijkheden. Daarnaast leveren we ook kinderspeelgoed.

Bestrating

Wij bestraten in verschillende soorten en maten. Van het bestraten rondom flats met klinkers tot aan fijne sierbestrating toe.

Balkonbeplanting

Ook op uw balkon kunt u een minituintje creëren. Laat ons uw balkon beplanten. We houden rekening met de wind en de locatie van het gebouw, zodat uw planten het optimaal doen op het balkon.

Verlichtings- en beregeningssystemen

Wilt u uw gazon goed houden zonder al te veel tijd kwijt te zijn aan zelf sproeien? Laat ons een beregeningssysteem aanleggen. Overweeg ook eens om een verlichtingssysteem aan te leggen voor extra sfeer in de tuin ’s avonds.