Waarom moeilijk doen als Van Der Gaag Hoveniers het kan?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Goed tuinonderhoud is het halve werk

Enkel van uw tuin genieten is heel anders dan uw tuin ook zelf te moeten onderhouden. Hoewel het ook heel fijn voelt om na de gedane arbeid te gaan genieten van uw tuin, is het natuurlijk ideaal als u het onderhoud van uw tuin kunt uitbesteden. Van kleine gazons tot school- en bedrijfstuinen: we pakken het allemaal aan.

Tuinonderhoud voor particulieren

Voor diverse VvE’s onderhouden wij de tuinen in en om flatgebouwen. Ook bij particulieren verzorgen wij het fijne onderhoudswerk, zoals het bijsnoeien van planten. Ook het tuinonderhoud uit uw – niet zo groene– vingers geven? Vraag naar de mogelijkheden.

Onderhoud aan bedrijfstuinen in Rotterdam e.o.

Wij verzorgen het groen en de natuur in en rondom kantoorpanden voor verschillende bedrijven en scholen. Daarbij leveren en onderhouden we ook kantoorplanten als u wel wat groen in uw kantoor kunt gebruiken.

Snoeien van bomen

In het wilde weg een boom snoeien, pakt in de meeste gevallen niet goed uit. Wilt u zeker weten dat de boom volgend seizoen weer doorgroeit of dat de boom op een professionele wijze wordt verwijderd? Schakel onze hulp in. Onze hoveniers zijn niet vies van werk op grote hoogte. Wij voeren regelmatig het nodige boomwerk uit.

Een onderhoudscontract voor uw tuin

Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar het tuinonderhoud van uw woning of bedrijf? Sluit dan een onderhoudscontract af. Zo weet u dat uw tuin altijd in opperbeste staat verkeert. Voordat we het contract opstellen komen we eerst in de tuin kijken en maken we duidelijke afspraken over de verwachtingen. Samen bepalen we hoe vaak we in een jaar langskomen. Loopt het seizoen wat langer door? Dan is dat onze verantwoordelijkheid. We gaan in dat geval zonder extra kosten te werk. Is er budget over? Dan adviseren we u dit op een andere manier te investeren in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe planten of een terras.